Artikelen in 'No woman's land ' - X
/1001.jpg
woensdag 26 februari 2014

No woman's land / The Telegraph Magazine

There’s oil in them thar fields

Fracking for shale gas may be relatively new to our shores, but in America the same process has kickstarted a new oil rush that has seen North Dakota become the second-largest oil-producing state after Texas.

Multimedia: True Value
donderdag 2 januari 2014

No woman's land / NRC.nl

Multimedia: True Value

Van slaapdorp naar mannenstad. NRC publiceerde naar aanleiding van de serie onze multimedia online. Bob Thomson, een van onze hoofdpersonen, vertelt over zijn stad.   

/966.jpg
dinsdag 1 oktober 2013 / Villamedia

No woman's land / The making of...

Samen in een twijfelaar

De tijden dat je als freelancer duizenden euro’s meekreeg om verslag te doen vanuit het buitenland zijn voorbij. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. Voor fotograaf Ilvy Njiokiktjien en journalist Rosanne Kropman lonkte het avontuur.

/1011.jpg
donderdag 29 augustus 2013

No woman's land / serie NRC NExt

Olie-arbeiders zijn zelden sexy, maar ze betalen wel

De olievelden van Noord-Dakota trekken Amerikaanse mannen uit het hele land aan. In het oliestadje Williston geven ze graag geld uit in de stripclub, waar stripper Elly zomaar vijfhonderd dollar op een avond verdient. Ze houdt van haar werk. En vooral van de dollarbiljetten die de olie-arbeiders voor haar uitstrooien.

/1023.jpg
maandag 26 augustus 2013

No woman's land / zomerserie NRC NEXT

Wij bieden de wereld een stabiel huis

De olievelden van Noord-Dakota trekken Amerikaanse mannen uit het hele land aan. In het oliestadje Williston is Pam Rinas een van de weinige stay at home moms. Ze geeft haar kinderen thuis les. Om het gezin van zeven kinderen te onderhouden, werkt haar man voor twee.

 

/1016.jpg
vrijdag 23 augustus 2013

No woman's land / serie NRC NEXT

Thuis is waar mijn vriend Vyper is

De nieuwe olievelden van Noord-Dakota trekken Amerikaanse mannen uit het hele land aan. Soms komt hun vriendin mee. Die heeft dan werk dat minder goed verdient en eerder klaar is. 

/1017.jpg
donderdag 22 augustus 2013

No woman's land / serie NRC NEXT

Als ik een nieuw stel zie ben ik verrukt

De olievelden van Noord-Dakota trekken Amerikaanse mannen uit het hele land aan Wat doet dat met het stadje Williston, volgens de vrouw van de burgemeester?

/1018.jpg
dinsdag 20 augustus 2013

No woman's land / serie NRC Next

Als een prairiestadje rijk wordt van de olie

De nieuwe olievelden van Noord-Dakota trekken Amerikanen uit het hele land aan Ze hopen er hun fortuin te maken Wat doet dat met het stadje Williston, het centrum van de oliekoorts?